Tombol a StarCraft 2

2010.08.07. 22:25

Már a megjelenés napján 1,8 millió példány kelt el belőle. A játék 12 éve készül, rengeteg volt a várakozó fanatikus így a marketingesek úgy gondolták, a magasabb ár nem jelent akadályt a lelkes vásárlók előtt, ugyanis a Blizzard új játékáért 12.000-13.000 Ft-ot kérnek a hazai üzletekben.

A StarCraft 2 sem maradhat gyűjtői kiadás nélkül, ez 20.000 Ft környékén van. Tartalmaz egy 176 oldalas könyvet, egy 2 Gb-os pendrive-ot, ami Jim Raynor dögcédulájára hasonlít, rajta az első StarCrafttal és a kiegészítőjével, egy DVD-t interjúkkal, egy zenei albumot, a játék zenéivel, a Wings of Liberty előzményeit bemutató képregényt és egy DLC-t a Battle.net profilhoz. A collectors edition csinos dobozban érkezik:

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr702206378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása